ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Υπάρχει φυσικό κατάστημα που μπορώ να δώ τα κοσμήματα από κοντα;

Λειτουργούμε μόνο διαδικτυακά από το e-shop μας και τις σελίδες μας στο Ιnstagram makkon , _makkon_men και στο facebook MakKon_jewels! Τα κοσμήματα μας μπορείτε να τα δείτε κοντά στα bazaar που διοργανώνουμε ανά περιόδους και για τα οποία ενημερώνουμε εκ των προτέρων.


Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω ;

Δεχόμαστε πληρωμές με αντικαταβολή κατά την παράδοση από την ACS και μέσω τραπέζης με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Αlpha Βank. Σχετικά με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού θα ενημερωθείτε με σχετικό mail που θα παραλάβετε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για αγορές από Κύπρο δεχόμαστε ΜΟΝΟ πληρωμή μέσω τραπέζης.


Πόσες ήμερες κάνει να παραδοθεί η παραγγελία μου;

Εντός Ελλάδος 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής και για Κύπρο 4-5 εργάσιμες. Αποστολές για Κύπρο στέλνονται ΜΟΝΟ κάθε τετάρτη και παρασκευή!


Από τι υλικό είναι τα κοσμήματα μας. Έχουν θέμα με το νερό;

Όλα μας τα κοσμήματα είναι από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι με ημιπολύτιμους λίθους και δεν επηρεάζονται όταν έρθουν σε επαφή με το νερό. Για ελάχιστα, τα οποία δεν είναι ανθεκτικά στο νερό, υπάρχει σχετική ενημέρωση!


Γίνονται επιστροφές χρημάτων και αλλαγές κοσμημάτων;

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές. Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν εντός 7  ημερών από την ημέρα παραλαβής των κοσμημάτων από τον καταναλωτή! Τα έξοδα που είναι σχετιζόμενα με την επιστροφή επιβαρύνουν εμας και τον καταναλωτή τα νέα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η εταιρία μας έχει κάνει λάθος στην παραγγελία τότε δεν χρεώνεστε κανένα κόστος επιστροφής! Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή κάποιου προϊόντος μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας μεσώ τηλεφώνου η email! Μόλις λάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα και εφόσον είναι στην πρέπουσα κατάσταση, σας αποστέλλουμε με τη σειρά μας τα νέα προϊόντα!


Σε τι συσκευασία αποστέλλονται τα προϊόντα ;

Όλες μας οι συσκευασίες είναι χειροποίητα μαύρα κουτιά με μαύρη κορδέλα και χρυσή σφραγίδα από βουλοκέρι με χαραγμένα τα αρχικά της εταιρίας μας επάνω. Μέσα υπάρχει κι ευχαριστήρια κάρτα από την εταιρία μας!


Θέλω να παραγγείλω ένα δαχτυλίδι άλλα δεν ξέρω τι νούμερο φοράω;

Για να βρείτε το σωστό νούμερο για το δαχτυλίδι μπορείτε να μετρήσετε με μια μεζούρα την περίμετρο του δαχτύλου σας και να μας ενημερώσετε στης σημειώσεις όταν κάνετε την παραγγελία σας ώστε να βρούμε εμείς σε ποιο νούμερο αντιστοιχεί! Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας! Τα περισσότερα μας δαχτυλιδια ειναι one size  οπότε αν κάποιο δεν είναι θα σας ζητηθεί να επιλέξετε νούμερο πριν το βάλετε στο καλάθι σας.